Модул електроника

Модул електроника

Поялна станция Gordak 952

Поялната станция позволява регулиране на температурата на поялника. Това дава възможност за работа с по- чувствителни елементи и точна и стабилна температура. Възможността за смяна на човките позволява работа с дори най- дребните ел. компоненти, включително и SMD. 

Другата полезна част от поялната станция е пистолета за горещ въздух с вграден компресор. Той е полезен како при разтапяне на калай при правене на платки с SMD компоненти, които не могат да се захванат ръчно един по един, така и при разпояване на елементи от готови платки. Множеството накрайници за пистолета за горещ въздух позволяват нагряване дори и на малки зони в претъпкани вериги, което неутрализира проблема с изгаряне или пренагряване на съседни компоненти.

Модул електроника

Oсцилоскоп SDS1102 OWON

Вид: Дигитален, Брой канали: 2, Вертикална резолюция: 8bit, Максимален входящ волтаж: 400V, Bandwidth: 100MHz, Sampling Rate: 1Gsps

Модул електроника

Изправител

Без начин за подаване регулируем волтаж и ампераж трудно се прототипират и тестват платки, за това ние имаме два. Изправителите позволяват прецизен контрол върху изходящите от тях напрежение и ток и има вградена защита от окъсяване.

Характеристики:

Изходящ волтаж- от 0 до 30V DC, Изходящ ампераж: от 0 до 5АDC, Точност: V: ±1%±2 C: ±1.5%±2

Модул електроника

Мултицет

Освен стандартните функции за мерене на волтаж, ампераж и съпротивление, този мултицет може да мери капацитет на кондензатори и честота на променлив ток. Също така за по- удобна работа има опция за безконтактно мерене на напрежение и USB интерфейс.

Модул електроника

Клещи за кримповане

Запояването не винаги е най- добрия начин за създаване на електрическа връзка. Понякога целта не е целта кабелът да бъде свързан перманентно, а да позволява лесно разкачване обратно свързване,като кримповането има добавен бонус на качествена електроизолация. Най- доброто решение за това е използването на клещи за кримповане с разнообразните конектори, които предлагаме.

Свържете се с нас ако имате въпроси

+358 889 900 622